Psykolog Beth Rytter Vejvisning - Psykolog Beth Rytter

Vejvisning

Adresse
Psykologisk Konsultation, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3-5, 4. sal, 2300 Kbh. S

Tlf  21 22 05 58 (svarer tager imod besked)

Email bethrytter@mail.dk

Aftaletider
Tirsdag-torsdag kl. 10:30-15:30 (samtale påbegyndes),
fredage og mandage er akuttider kl. 10:30 – 13:00 (samtale påbegyndes)

Adgang for kørestolsbrugere

Kollektiv transport Der er ca. fire minutters gang fra Metrostation Amagerbro, tre minutters gang fra bus 31, fem minutters gang fra bus 5C og bus 250S

Kører du selv Der er parkeringsmuligheder i de nærliggende gader som f.eks. Smålandsgade, Prags Boulevard eller Holmbladsgade (der er parkeringsafgift).

Cykelparkering Ved Kvarterhusets indgang.

Find mig på kortetpsykologeridanmark.dk

Find mig på 4. sal Når du kommer til Kvarterhuset, bruger du indgangen i gavlen, Jemtelandsgade 3, hvis du er frisk på at tage trapperne til 4. sal. Når du er på 4. sal, finder du mig på venstre side af gangen.

Er det vigtigt for dig at benytte elevator, bruger du i stedet indgangen midt på langsiden af huset, Jemtelandsgade 5, gennem glas vindfanget, hvor der i stueetagen er café og bibliotek. Elevatoren finder du ved at gå lige ud, tværs gennem foyeren til bunden af en “blind vej”. På 4. sal finder du mig ved at følge gangen til højre, hvor mit kontor ligger på højre side.

Venteværelse Kommer du før tiden er der flere muligheder: I husets stueetage er der både café og bibliotek, og på 4. sal er der midt på etagen en lounge, hvor du er velkommen til at tage plads.