Psykolog Beth Rytter Parliv - Psykolog Beth Rytter

Parliv & parterapi

Parliv kan være præcis så givende og opbyggende, som det kan være opslidende og nedbrydende. Nogle få samtaler kan hjælpe jer til at ændre uhensigtsmæssige dynamikker, så I vender tilbage til det givende og opbyggende parliv.
For hver enkelt samtale konkluderes hvilke fokusområder I sammen og hver for sig skal arbejde målrettet med frem til næste samtale. Disse opgaver aftales konkret, fra gang til gang.

Fokus for parsamtalerne er hverdagslivet. Det handler om at få styr på både kommunikation i dagligdagen og hvilke værdier, I hver især mener, skal være retningsgivende for jeres parliv. Vi fokuserer også på, hvordan alle de praktiske opgaver i parlivet løses på hensigtsmæssige måder, og hvordan den erotiske optagethed af hinanden kan stimuleres og vedligeholdes. Samtalerne er fokuseret på dette og – naturligvis – hvordan I kan højne respekten for jer selv og hinanden, så I ikke skaber en serie af ødelæggende situationer til hverdag. Samliv handler om at få hinanden til at vokse, ikke at få hinanden til at skrumpe.

Antal samtaler
Min anbefaling er 2-3 samtaler efter hinanden med højst 3 uger imellem samtalerne, til en begyndelse. Herefter planlægger vi det videre forløb. Ofte er 5-6 samtaler i alt tilstrækkeligt, fordelt over tre til seks mdr. Nogle par har behov for en del flere, andre har kun behov for 3 – det afhænger af flere forhold, f.eks.
– hvor villige I er til at arbejde i perioderne mellem vores samtaler, et intensivt arbejde derhjemme kan minimere behovet for samtaler hos mig væsentligt
– hvor længe I har levet i uhensigtsmæssige dynamikker uden at tage hånd om det, og
– hvilke perspektiver I hver især ser for at ændre parlivet til det bedre. I nogle tilfælde er parlivet allerede så nedslidt, at skilsmisse er den bedste udgang på situationen

Pris
Prisen er kr. 1600 kr. pr. samtale.  Samtalerne varer op til 1 1/2 time.
Afbud til en bestilt samtale kan ske senest 24 timer inden den aftalte tid. Hvis afbud senere end dette betales fuld pris.

Aftaletider
Tirsdag-torsdag kl. 10:30-15:30 (samtale påbegyndes).