Psykolog Beth Rytter Singleliv - Psykolog Beth Rytter

Singleliv & singleterapi

At leve livet som single kan være et aktivt valg, som nogle gange bliver sat på en hård prøve. Skal det fortsætte sådan? Får jeg måske behov for, på et senere tidspunkt, at få børn og måske stifte familie? Hvordan får jeg mine ønsker om evt. længerevarende kæresteforhold til at lykkes?

I de tilfælde hvor singlelivet er ufrivilligt, kan det være forbundet med endeløse overvejelser over, hvordan det kan lykkes at etablere et længerevarende og nært kæresteforhold med en partner, som med tiden kan blive til livsledsager. Ofte har der været flere forhold, som alle er afsluttet.

Du får hjælp til at afklare dine personlige overvejelser, til at finde dine personlige værdier, og til at leve et rigt og meningsfuldt liv med de valg, du tager.

Antal samtaler
Jeg anbefaler 2-3 samtaler efter hinanden til en begyndelse, med højst 14 dage imellem. Efter denne gode begyndelse planlægger vi det videre forløb. Ofte er 5-6 samtaler i alt tilstrækkeligt, fordelt over kortere eller længere tid. Forløbets varighed afhænger naturligvis af, hvad der er i fokus for dine ønsker om afklaring.

Pris
Prisen er kr. 1000 kr. pr. samtale.
Den første samtale vil vare op til 5 kvarter, efterfølgende samtaler 50-60 minutter.
Afbud til en bestilt samtale kan ske senest 24 timer inden den aftalte tid. Hvis afbud senere end dette betales fuld pris.

Aftaletider
Tirsdag-torsdag kl. 10:30-15:30 (samtale påbegyndes).

Læs mere under menupunktet Personlig udvikling