Psykolog Beth Rytter Vejvisning - Psykolog Beth Rytter

Vejvisning

Adresse
Psykologisk Konsultation, Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3-5, 4. sal, 2300 Kbh. S

Tlf  21 22 05 58 (svarer tager imod besked)

Email bethrytter@mail.dk

Aftaletider
Tirsdag-torsdag kl. 10:30-15:30 (samtale påbegyndes),
fredage og mandage er akuttider kl. 10:30 – 13:00 (samtale påbegyndes)

Adgang for kørestolsbrugere

Kollektiv transport Der er ca. fire minutters gang fra Metrostation Amagerbro, tre minutters gang fra bus 31, fem minutters gang fra bus 5C og bus 250S

Kører du selv Der er parkeringsmuligheder i de nærliggende gader som f.eks. Smålandsgade, Prags Boulevard eller Holmbladsgade (der er parkeringsafgift).

Cykelparkering Ved Kvarterhusets indgang.

Find mig på kortetpsykologeridanmark.dk

Find mig på 4. sal Når du kommer til Kvarterhuset, bruger du indgangen i gavlen, Jemtelandsgade 3, hvis du er frisk på at tage trapperne til 4. sal. Når du er på 4. sal, ringer du på ringklokken, og der bliver åbnet for dig, enten af mig, eller en anden, der har været venlig at åbne for dig. På kontorgangen finder du mig på venstre side.

Er det vigtigt for dig at benytte elevator, bruger du i stedet indgangen midt på langsiden af huset, Jemtelandsgade 5, gennem glas vindfanget, hvor der i stueetagen er café og bibliotek. Elevatoren finder du ved at gå lige ud, tværs gennem foyeren til bunden af en “blind vej”. Der er lås på elevatoren, dvs. at jeg skal hente dig fra stueetagen med min nøgle. Derfor: Venligst ring / sms på mit tlf. nr., når du er fremme, så kommer jeg ned med elevatoren, og følgerdig op til 4. sal.

Venterum Kommer du før tiden kan du benytte enten biblioteket eller cafèen indtil jeg er klar til at hente dig.